Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

önemli önem nâkil bu konuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı nobranca ve dayanıklı bir konstrüksiyonya sahiptir ve haydi haydi yangın kapısı muhatara görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapımızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik şube kuruluşsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapları, yangın güvenliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page